Ruj'un Tavladaki Sırrı / Pozitif Düşünce
Galatasaray:
Alıcam aklını Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
IF - Ruj
*hala alıcam diyosun yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Galatasaray:
*Kızım ben ne yapayım
*Bırgun zarlar bana da gulecek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
IF - Ruj:
*sana bişey söyleyeyim
*ben üst üste çift atıyorum ya
Galatasaray:
*eee
IF - Ruj:
*sen oynarken
*ben tuşun üstüne koyuyorum mauseyi
*gözlerimi kapıyorum
*istediğim sayıyı aklıma getiriyorum
Galatasaray:
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))))))))
IF - Ruj:
*sonra basıyorum
Galatasaray:
*Sus devamını getirme rezil seni SUS Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
IF - Ruj:
*onu atıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
IF - Ruj:
*pozitif düşünce bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*uyuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Galatasaray:
* yuahhahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Pozitif Düşünce Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))))) |