Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2010, 11:54   #9
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Lise öğrencisine 'Ergenekon' dayağı

Alıntı:
1-) Ergenekonu Sen Savunmuyor ve Tasnif Etmiyorsan Diğer Kişilerin Savunmasını Neden Haklı Buluyorsun veya Başka Bir Deyişle Sanki Öğrenci Doğru Bişey Yapmışta Dayak Yemiş Gibi Kamu Oyuna Bunu Aksettirmeye Çalışıyorsunuz.Çelişki Değilmidir Bu.?

Alıntı:

E öğrenci haklı? Yargı sürecinde olan bir konuda konuşmak doğru mu? 3.defa tekrarlamak istiyorum; Konumuz tamamen dayak ve dayakçı hocalar.
Düşünce özgürlüğü varsa bu ülkede, şiddet diye birşey olmamalı. Kaldı ki bir eğitimci böyle birşeyi yapmamalıdır. Göreceksiniz, görevinden men edecekler bu şahsı.

Alıntı:
-) Buna Sadece Gülümseyeceğim Konu Uzamaması Adına
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:

Cumhuriyet bekçileride sana tebessüm ediyor şuan.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:
3-) Son Yapılan Ösym Sınavında Başı Kapalı Girdi Diye Salonda Tartaklanıp Öğretim Görevlisi Tarafından Başı Açılan ve Sonrada Pişkin Pişkin Kıyafet Gereksinimi Diye Savunan Öğretim Görevlisi İçin Neden Bu Forumda Konu Açılmıyor Çok Merak Ediyorum.

Alıntı:
Madem Bu Kadar Duyarlıyız Bunları Neden Yazmıyoruz Gerçekten Merak Ediyorum.

Konumuz keşke bu olsaydıda, o konuyada düşüncelerimi senle(sizle) paylaşabilseydim. Olur, kısmet.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver