10 Mayıs 2010, 10:25
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Lise öğrencisine 'Ergenekon' dayağı
| Alıntı: | Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Metin Özer, derste Ergenekon sanıkları için “Devlet düşmanları’’ dedi. Lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki U.O.Ç ise, ‘’Dava devam ediyor. Sonucu alınmayan bir davada yargılananlar hakkında böyle konuşmanız doğru değil’’ dedi. Bunun üzerine sinirlenen öğretmen Özer’in, öğrencisine tokat atıp, sınıf içerisinde dövdüğü belirtildi | Haber bu. Asimavi'nin yorumu bu;
| Alıntı: |
Ayrıca Kesinlikle Diyorum ki Ergenekon Soruşturmasındaki Sanıkların Birden Fazlasının "Devlet Düşmanı, Haysiyetsiz ve Şeref Yoksunu Kişiler Olduğunu Aşikar Görmemek Elde Değil." Bu Doğru Bilgileri Çocuğa Öğretmek İçinde Gerekirse Dövmeli Kesinlikle Katılıyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bende sana tokat atayım o zaman, karşıt görüş çatışsın, ülkedeki zihniyetler gerilsin. Sonra akılcı olalım, yıpratıcı değil diyelim. İkili oynayalım yani? Bugün öğrencisine tokat atan, akşamına karısını döver. Bugün sırf öğrencinin düşüncelerini benimsemediğinden, ben ali kıran başkesen'im dediğinden, ben imam hatip mezunuyum! bu okulun din hocasıyım! ben ne dersem o olur! padişah benim! dediğinden, dinsiz ve ahlaksızlık öğretmeni yarın, hizbullah kamplarında teröristlik yapar. Velhasıl gelelim, bu öğretmenin davranışsızlığını haklı görenler de, gözümde aynı kefen içinde, birbirlerinin klonlanmış koyunu dollydir. |
| |