Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2010, 18:04   #78
Candy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: X`e MektupLar..

x ne demişler çekirge bi sicrar 2 sicrar 3de yakalanır karşındakini cocuk sanıorsun ama o kocaman bi kadin bilmediğin cok şey var bilemeceğin gibi hayatta cok şey olabilirsin ama insan olamazsin malesef istediğin kadar msjla hakaret edebilirsin sana diorm yüzüme söyleyemessin cünkü adam deilsin ben senden daha delikanlıyım görüyosn dimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sana demiştim benim adim belgin orda burda ******** kadınla kızla karıştırma beni die oturup günlerce izledikden sonra seni herşey pat pat döküldü önüme ve içindeki bütün herşeyi kustun en cok neden korkarım biliormusunn sinsi insanlardan bişey gizleyenlerden ben senden korktum insan deilsin sana bunu söyledim olamazsin malesef aslinda aciyorum sana zavallisin seni allah'a havale ettim beddua etmiorm nden biliormusun değmezsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
özür diledin affettim dimi ?
sen öyle kendini avut hayatımda ama benden uzak olarak yaşıcaksın en yakıınında bile dokunamıcaksin sabredip beklicem yüzüne tüküreceğim günü son 9

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet