|
flaxchat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhabalar,
Bu sorun / hata olarak gördüğünüz şey bizim tarafımızdan özellik olarak yapılmıştır; sebebi ise javada buffer (ön bellek) belli bir oranı aştıkdan sonra hata ve yavaşlamalar meydana gelmektedir. Bizde belli kanala veya özele ait bufferın dolmasına yakın o kanal veya özele ait yazıları otomatik sildiriyoruz flaxchate.Dikkatinizi çekmek istiyorum bütün pencerelerin değil sadece belli pencerelerin. Mirc bile programın performansının düşmemesi için belli satırdan sonra eskileri silerek devam ediyor.
Bu sorun tüm javalarda vardır belli buffer oranı aşıldımı problem yapar.
eschat kullanan büyük bir serverda yazışmaları serbest olan bir kaç kanala girin ve bir kaç saat bekleyin bakalım ne olacak ?
Eğer siz bu özellikten memnun değilseniz info[@]flaxchat.com adresine domain adınızla birlikte derdinizi anlatan bir email yazın bu özelliği kapatıp verelim , pişman oldum yandım anam diye bağrınmanıza gerek yok. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Herkesi memnun edemeyiz ama biz yaptığımız işin arkasındayız.
Msnde bir süredir online olmuyoruz doğrudur , sebebi hem işlerimiz hemde bünyemiz kaldırmadığıdır. Msn desteği vermek öyle 2 kişinin yapabileceği birşey değil konuşmaktan iş yapamıyoruz. Fakat msn notunda , sitemizde ve hoşgeldiniz mailinde vurguladığımız gibi bize info @ flaxchat.com email adresi üzerinden sürekli ulaşabilir , güncellemelerinizi email aracılığı ile talep edebilir ve destek alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
|
5 dakika da bir yazilar siliniyor. saatlerce sonra olsa sorun yok. ekranda 15 satir yazi olmamis daha yazilar silinyior. kelime oyun soru kaos botlari hepsinde de yazilar siliniyor. bu da bu isi zevksiz hale getiriyor.
Bir kac saat sonra ekran yavaslayacaksa birkac saat sonra cikacak Problem icin 5 dakikada bir problem yaratan bi özellik hayret verici dogrusu !!!
Eschat de ekran sizinde dediginiz gibi saatlerce sonra yavasliyor. Eger eshat gibi saatlece sonra yavaslayacaksa ben bu özelligin kaldirilmasini isteyecegim. Eschat gibi mi olacak yoksa daha cabukmu yavaslayacak acaba ?