Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mayıs 2010, 23:36   #4
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 16 yaşındaki kızı seks kölesi yaptılar

Şimdi doğru söylüyorsunuz ama şunuda unutmamak lazım.

"İnsan hür iradesi ile bazı olayları değerlendirir ve karar verir."

Alıntı:
İddiaya göre, 16 yaşındaki kız çocuğu M.Y., 2009 yılında erkek arkadaşı O.K. (17) ile bir arkadaşının evinde kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdi.

Buna göre, ne kıza ne birlikte olduğu çocuğa birşey denilemez. Hür iradeleri ile birşeyler yaşamışlar. Burada yanlış şudur. "Güvendiği erkek arkadaşı aslında onu sevmeyen, kullanmaya çalışan, ben 10 - 15 dklık zevkimi alayımda, gerisi önemli değil diyen birisinden ötesi değil. Arkadaşlarına anlatıp, onlarında bu durumdan faydalanmasını sağlayan, onu korumayan, birisi."

Yanlış yokmu? tabikide var. Erkek arkadaşı dışında "tehdit, şantaj vb." ile cinsel ilişkiye girenlerin cezalandırılması şart. Diğer yöndende, bu yaştaki kızların, akılları cinselliğe değilde, bana kalırsa ders ve ilerisi için düşünmekten ibaret olmalı.

Umarım, kızda ileriye dönük ciddi psikolojik sorunların olmasına neden olmadan bu durumdan kurtulur. Sürç-i lisan ettiysek affola.. iyi forumlar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet