|
Alıntı: |
KARAKOLLAR ZİYARET EDİLECEK Çatışma bölgelerinde gidecek olan BDP'liler Lice'de operasyon bölgelerine ulaşıp karakol ziyaret edecek... |
Her halde karakolların içi dışı incelenip daha rahat nasıl saldırabilirler diye PKK'ya bilgi vermek için ziyaret edecekler. Birileri çıkıp "bizim PKK'ile bağlantımız yok.." mu diyordu kapatma davası zamanlarında Allaahh Allaahhh.. Ama bakın şimdi olaya birde şöyle bakmak gerekiyor: Bu insanlar PKK için kalkna olmak bahanesiyle dağa çıkacaklarını ve PKK'lı anneleride yanlarında götüreceklerini söylemişler. E peki benim
Türk milletvekilim neden şehit annesini alıpta
Mehmetçiğin yanına dağa, karakola gitmiyor. Soruyorum uleenn... Hıı !? Bakın işte adamlar siyaset yapıyor; ama biz ne yapıyoruz asarız keseriz kırarız dökeriz diye tepki gösteriyoruz. "Akıllanmamışlar hala..." diyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) ama onlar akıllanmış ki bütün eylemlerini meşru bir zemine oturtmaya çalışıyorlar. Benimde milletvekilim şehit annesiyle karakola gitse dağa çıksa bak o zaman bu mendeburların sesi çıkıyor mu? Ama sen "keserim ulan sizi, öldürürüm lan seni, gözünün üstüne kodum mu yumruğu.." gibi hareketlerde bulunursak bu adamlar daha çoook PKK için dağa da çıkar senin karakolunu da bombalar askerini de öldürür...