Türkiye Kupası Fenerbahçe Muhabbetleri (Soru-Cevap)
Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet : Emrah: Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede Dede: Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu
-Volkan futbolu bırakıp kingbox salonu açacakmış!...
-FB'nin aldığı en değerli kupa ,çünkü şuan ANTİKA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. -Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!... Soru: Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede... Soru: Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır? Cevap: Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir... Soru: Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... Soru: Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... Soru: Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... Soru: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer? Cevap: Rüya tabirleri kitabında... |