Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2010, 17:20   #5
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ahmet Türk PKK ile Hamas’ı karşılaştırdı

Slipknot Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yumruktan sonra akıllanmadı galiba.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Akıllanmadıkları için zaten hala onca şehit veriyoruz değil mi? Lütfen şu Irkçı söylemlerden uzaklaşınız artık. Adamların bütün gayr-i meşru işlerini bu şekilde meşrulaştırıyorsunuz farkında değilsiniz yaahuu.. Yurmuk atıldı 2 tane polis şehit verdik, Anayasa değişikliği yapılıyor 4 tane şehit verdik, Ee..?? Ondan sonra da diyorsunuz "Daha kaç tane daha şehit vermemiz gerekiyor...?" İktidardaki partiyi eleştiriyorsunuz. Bence önce zihniyetinizi değiştirin sonra iktidardaki partiyi eleştirin. Yumruk yedi ve akıllanmadı madem o zaman el eline silahı çık git adamın karşısına sık alnının çatısına Ogün Samast gibi çıkarsın elinde Türk bayrağı vatan için yaptım dersin. Pardon ama ben Ogün Samast'tan, yumruk atandan öyle bir talepte bulunmadım. Belliki bir maşa var birileri o maşaları kullanıyor. Ne uğruna Milliyetçilik adı altında kendi statükolarının elden gitmemesi için. Yapıcı olalım lütfen yıkıcı değil.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver