Konu: Tek Dilek:)
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2010, 11:57   #1
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tek Dilek:)

Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış kadın lambayı kumların içinden çıkarmış ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve; -'Sadece bir dilek hakkin var iyi düşün öyle dile' demiş. Kadın hiç tereddüt etmeden cebinden bir harita çıkararak: -'Bütün dünyada zulmün savasın açlığın bitmesini istiyorum. Bu ha...ritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş. Cin haritaya bakmış ve dehşetle; - 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam isimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ; - 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli hem dürüst hem karizmatik hem eğlenceli biri sevecen ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş: -Uzat su kahrolası haritayı..!!!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver