Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2010, 14:27   #1
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Android 2.1 İçin Resmi Twitter İstemcisi

Twitter Android 2.1 yüklü akıllı telefon sahiplerinin bir süredir beklediği resmi istemcisini sonunda kullanıma hazır hale getirdi. Hemen indirin!
Mikro blog hizmeti Twitter her ne kadar ayrıca bir mobil arayüze sahip olsa da pek çok kullanıcı daha spesifik işlemleri de kolaylıkla yapabilmek adına üçüncü şahıs yazılımları kullanmayı tercih ediyor. Android 2.1 işletim sistemi ile uyumlu yeni Twitter istemcisi, kolay erişim için bekleme ekranı desteğine de sahip. Gönderiler için harita üzerinde konum gösterme özelliği, telefon rehberi ve Google Talk ile tam etkileşim, uygulamanın diğer detaylarından.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Androidli akıllı telefonların ön yüklü web tarayıcısı üzerinden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine girilerek indirilebilen yazılım ücretsiz olarak sunuluyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kahraman Tazeoğlu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan