Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2010, 18:13   #13
Set
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Oto User Ile Ilgilenme

Eagle* Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kanalda [away] takısı almış ve sopta bulunan kişileri botun seçmemesini istersek nasıl bir kod ekleyebiliriz ?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias kontrol { if ($1 isop #helpers) { halt } if ($1 isop #help) { halt } if (away isin $1) { halt } unset %operko set %helperko ac unset %helpsayi unset %yardimuser unset %helper unset %yetkiyok who #helpers set %yardimuser $1 }

Kırmızı Olan Yerde Nick'de Away Kelimesi varsa o nick'i muaf tutar.

Alıntı:
merhaba eline emeğine sağlık üstad peki bunu istediğimiz her hangibir kanal için uygulayabilirmiyiz örneğin şu şekilde /kanalekle sohbet bu şekilde yaptığımızda sohbet kanalı eklense ve orada bu işlevi görse olmazmı yani koda yazılı #help #helpers kanalını silip ekleme yapmaktansa /kanalekle Sohbet desek ekleme yapılabilirmi?

Help kanal'ina göre ayarlidir bu , cunki help kanalina yardim istemek için gelen userlere onlarla ilgilenmesi için helper secer ve bu helper'leri otomotik seçtigi için bütün helperler destek alir , bunun dısında tam anlayamadim dedigini daha acık anlatirsan sevinirim , fazla birşey anlamadım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver