Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2010, 15:23   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turşu Kavurması




Turşu Kavurması
Malzemeler:
½ kilo fasulye turşusu
5 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün.
2- Soğanları ince ince doğrayın.
3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun.
4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın.
Afiyet olsun!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver