karanlık gecede senin gözlerini arıyorum arıyorum ama bulamıyordum aramadığım
yer kalmamıştı gözlerin sanki yoktu yanımda sanki sen yoktun yanımda
umudumu yitirmeden tekrar aramaya başladım aradım taradım yine bulamadım
senin yokluğuna alışamamıştım sevgilim hep yanımda hep benim olacaksın sanmıştım
öyle bir alıştırmıştım ki sana kendimi unutmak kolay değildi kolaysa sen unut
her gün ayrı bir güzellikle açıyordum penceremi hergün ayrı bir mutluluk getirsin
hergün ayrı bir temiz hava içime çekeyim diye ama şimdi pencereyi açmayı bırak
temiz hava almak istemiyorum sigara dert ortağım oldu tüm derdimi ona anlatıyorum
ama oda beni bir yere kadar anlıyordu yaşanmış olaylar öğretmişti bana birşeyler
öğrendiklerimin üzerine gidip hala kör kütük sevebiliyordum ama bu sefer ayrıldığımda
eski acıalrım bana birşey öğretmiştiki hissetmiyordum bile sonra içimden bir ses dedi
sen bunların hiç birini hak etmiyorsun sen ne yaparsan kendine zarar veriyorsun
ilk başlarda birisi söylediğinde inanmıyordum bir kualğumdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu
ama şimdi öyle değil işte içimdeki ses çok farklı yapmıştı beni anlamıştım hayatı
hayat sadece bir kişiden ibaret değildi insan yalnızkende mutlu olabiliyordu yeterki kendi kafasında
birşeyleri bitirsin yeterki birşeyleri yapmak istesin iste ozaman anlıyorsun yaşamayı
hergün mutlu olmasanda mutlu olamaya çalışıyorsun zaten hergün mutlu olsaydın hayattan bir tat
alamazdın mutsuzluğuda göreceksinki hayatta nelerle karşılacağını öğrenebilesin
hiç bir kişi mutsuz değildir mutluluk elindedir ama mutluluğu kulanmayı bilmiyor
kendimizi bir şeye koşullandıracağımıza elimizdekinin değerini bilmeliyiz ne zaman nerde
kullancağımızı bilmeyiz
mutsuzluk yoktur mutluluğunu kullana bildikten sonra..
ALINTI