Cevap: İster Asarsın İster Kesersin
Ya çok komik adamsın sen ya hiç güleceğim yoktu. Ettiği küfürlerin hepsine yan geldi güneş çarptı hatasız kul olmaz vb sebebler bulmuşsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bırakalım bunları ya Demişsin Deniz Baykal ağzından konuşmayın aynı şarkıları söylemeyin vs. vs. cıks yakıştıramadım herkesin kendi aklı var herkes kendi eleştirisini yapabilir. Bir devlet lideri Refleks olarak sayın diyorsa kelle diye gaf yapıyorsa çiftçiye ananı al git diyorsa , yangelip yatma yeri değil diyorsa bunun hiçbir affedilcek yanı yoktur. Hatasız kul olmazmış doğru olmaz herkes bir hata yapıyor ama Erdoğan'ın hata yapma lüksü kalmadı ki Şehitlerimize Kelle diye Terörist Liderine Sayın diye hitap etme şekli hiçbir zaman hata olamaz Deniz Baykal ne demiş ? "bu millet uzayda yasiyor" yanlış mı söylemiş ??? nerede yaşıyor bu millet her iki kişiden biri oy vermiş diyorlar verenlere soruyorum nerede yaşıyorsunuz siz hergün teröre lanet etmıyor musunuz oğlum şehit oldu diye ağlamıyor musun açız demıyor musun diyorsun işte bu adam terör liderine sayın diyor senın evladım canım ciğerim şehidim mehmetim dediğine kelle diyor açız dıyorsun ya sen aç iken o oğulcuğuna gemicik alıyor sen açım dıyorsun ya o mal varlıgının artışına düğünden takılan takıları gösterıyor hani bankalar kredi vermıyor işim yok iflasın döşeğindeyım dıyorsun ya o oğluna tamamı bankadan kredi çekerek ATV yi hedıye edıyor sen ekmek almaya param yok dıyorsun ya ekmek 80 kurus oldu dıyorsun ya o altındakı vergılerı kaldırıyor sen ekmek bulamazken altın alasın dıye dalga gecıyorlar dalga Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama arkadaş haklı o söyledıgı sozlerı her ulkenın lideri söyluyor hatasız kul olmaz .. Saygı duyuyorum ..
Evet Başkanım emrindeyiz .. İster as .. İster kes bizi . Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|