Msn'de yaşadığımız karışıklık.
AsL || Üzgün.. ||:
*lan
*yirim seni
*gadınım
*ana
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*ben seni emel
*sandım
Emre:
*Muhahahaha
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDDD
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDDDDDDD
AsL || Üzgün.. ||:
*abisim
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
Emre:
*Zaaaaaaaaaa
*Diyorum sarhoş mu bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
*Ahahuahaha
AsL || Üzgün.. ||:
*öldüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDDDDDDd
*hahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emre:
*Bittim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDD
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
AsL || Üzgün.. ||:
Emre:
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Foruma koycam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
asdajıodsajdoajd
AsL || Üzgün.. ||:
*ya hayır
*ya
Emre:
*bilmezler sen oldugunu
AsL || Üzgün.. ||:
*ahahahah
*hec bilirlermi
Emre:
AsL || Üzgün.. ||:
Emre:
*Esra yaparız adını Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AsL || Üzgün.. ||:
*gadınım dicem bundan sonra
*sana
*aöçadçömfgb
*sçdföçög.
*sdöçmdgf
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D |