Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2010, 22:18   #5
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cezbeden Kusurlar

Güzel bir kadınla ilişki

İlginçtir, yakışıklı olmasa bile yanındaki güzel kadın erkeğin cazibesine cazibe katıyor. Galiba kadınlar birbirleriyle rekabet etmeyi seviyorlar…

Kadınlarda çekememezlik var birbirlerini, bizde allaha şükür o yok.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herşeyin ortası güzel, kıskanclığın çoğuda zarar verir ilişkilere. Eski konusduğum kız arkadaşım, izmirliydi allah için çok güzel kızdı, çarşıda yürüyemiyordum. herkez bakıyordu. rahatsız oluyorsun başka insanların kız arkadaşına bakmasına. Ben çok uc noktalarda beynim değil o kişiyide toplumdan soyutlamam muhakak ama, kızlarda kıskanclık ve çekememezlik çok fazla oluyor. Bir yemeğe gittiğimizde, bir yerlerde bir şeyler içip gezdiğimizde bizi gördüklerinde çekemeyen çok oluyordu bayan arkadaşlarımdan.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabi ki oda benim cevremde gezinen sohbet muhabbetim olan bayan arkadaşlarımdan soyutlayamıyordu geçinip gidiyorduk
çokta güzel olmasın çokta çirkin
Çok güzelide başına dert oluyor yaşadım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver