Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2010, 16:51   #6
malcom
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Töre bir aşkı daha kanla temizledi !

dinle alakasi yok demissin de , islamda kadin'in degerinin az olmasi ve peygamber efendimiz hz.muhammed(s.a.v) 'in veda hutbesindeki eslerinizi dovebilirsiniz gibisinden soylemleri etkili olmasin , cunku musluman ulkelerde var tore namus cinayeti , hristiyan ulkelerde pek sik rastlanan bi olay degil bu . Bide ben koyde dogdum o yoreyi iyi bilen birisiyim , butun koylerde camii vardir 1 yada 1 den fazla ama okul yoktur Ruhadam . Sistem ordaki feodal agalarini , asiret agalarini meclise sokup oy toplamak icin elinden geleni yapmistir . adam okuma yazma bilmez ama meclisde millet vekilidir milleti temsil eder , niye cunku toprak agasidir asiret agasi , nufuslu biridir , ve dedigin gibi bu agalar bu cinayetlere fetva cikaran insanlardir , ve imamlarida oyledir olume fetva cikarirlar , kiz oldurulur , tecavuzculerine dokunmazlar .. olayin sosyolojik boyutuna ilk postumda deginmistim zaten . erkin koray'in sarkisi aklima geldi kendisini sevmem ama bu sarkisini severim .. "Boyle gelmis boyle gidecek korkarim vallah , yokmu caresi dostlar fesupanallah" ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver