Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2010, 16:04   #3
malcom
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Töre bir aşkı daha kanla temizledi !

RoSa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yazik ya uzuldum...kiz namussuzluk yapicak bisey yapmamiski sevdigi insanla evlenmis bumu namussuzluk..ne kadar cahil beyinler var su dunyada ya insallah curur hapishane koselerindede gorur namus temizlemeyi beyni olmayan insan

sevgili RoSa , kac genc kizimiz olduruldu , kac gencecik delikanlilarimiz abla-kardes katili diye hapishanelerde curudu bilirmisin ..

ben avrupada yasiyorum , burdaki insanlarda dedikodu yok , "kizini surda gordum , sunla gordum , sunu giymisti , ne bicim adamsin kizina laf gecirtemiyorsun" gibi kelimeleri soyleyen yok babalara ve erkek kardeslere .. Adamlarin boyle bir namus kavramlari yok , aciklama yapicak , kizini /kardesini katledip milletin icinde dik yururum anlayisi yok oyle dayatan insanlarda yok burda birbirine . Ulkemizde yukarda soylediklerim cok sik rastlanan bir durum oldugu icin bu tore cinayetleri cok sik oluyor ve farkindaysaniz cogunlugu dogu ve guneydogu .. dogu ve guneydogu nun belirli ozelligi , egitimsizlik ve issizlik , halkinin belirgin ozelligi dindar kesimlerden olusmasi . Burda anlatmak istedigim ve diger basliklardada soylemek istedigim sebeb aynidir , suclu ve katiller burda duzendir , ve bu duzenin , carkin donmesini israr eden kapitalist egemen guclerdir .." Bir kadinin namusu ozgurlugudur "! ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver