sevgili RoSa , kac genc kizimiz olduruldu , kac gencecik delikanlilarimiz abla-kardes katili diye hapishanelerde curudu bilirmisin ..
ben avrupada yasiyorum , burdaki insanlarda dedikodu yok , "kizini surda gordum , sunla gordum , sunu giymisti , ne bicim adamsin kizina laf gecirtemiyorsun" gibi kelimeleri soyleyen yok babalara ve erkek kardeslere .. Adamlarin boyle bir namus kavramlari yok , aciklama yapicak , kizini /kardesini katledip milletin icinde dik yururum anlayisi yok oyle dayatan insanlarda yok burda birbirine . Ulkemizde yukarda soylediklerim cok sik rastlanan bir durum oldugu icin bu tore cinayetleri cok sik oluyor ve farkindaysaniz cogunlugu dogu ve guneydogu .. dogu ve guneydogu nun belirli ozelligi , egitimsizlik ve issizlik , halkinin belirgin ozelligi dindar kesimlerden olusmasi . Burda anlatmak istedigim ve diger basliklardada soylemek istedigim sebeb aynidir , suclu ve katiller burda duzendir , ve bu duzenin , carkin donmesini israr eden kapitalist egemen guclerdir .." Bir kadinin namusu ozgurlugudur "! ..