Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2010, 14:58   #1
malcom
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Töre bir aşkı daha kanla temizledi !

Töre bir aşkı daha kanla temizledi - Taraf - Istanbul - 23.04.2010

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Urfalı Esra yıllarca kardeşim diye bağrına bastığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Ağrılı Cemal, Urfa’da askerlik yaparken 22 yaşındaki Esra’ya gönlünü kaptırdı. Esra da sevdi Cemal’i. Askerlik sırasında gizlice buluştular. Birbirlerine söz verdiler evlenmek için. Cemal Kaya askerliğini bitirince sevdiği kızı istedi ailesinden. Esra’nın ailesi vermedi kızlarını. İki aşık bunun üzerine bir ay önce kaçarak düğün yaptı. Gelinli duvaklı dünya evine girdi genç kadın sevdiği adamla. Yüreği buruktu Esra’nın. Mutluluğuna ailesi de ortak olsun istiyordu. Araya barışmak için aracılar konuldu.
Urfa’da bulunan Esra’nın ailesi genç çifti affetiğini söyledi. Aile Esra’nın 19 yaşındaki kardeşini Ağrı’ya gönderdi. Dünyalar Esra’nın olmuştu. Bilemezdi katilini çağırdığını... Ağrı’da 19 yaşındaki F.E. beş gün boyunca ablasının yeni evlendiği evde kaldı. Her şey güzel gidiyordu. Beşinci günün sonunda banyoya giden Esra yıllarca kardeşim diye bağrına bastığı kişi tarafından bıçaklandı. Bir bıçak darbesi, bir darbe daha... O sırada Cemal’in babası da evdeydi. Gelinine yardım için koştu. Töreden gözü dönen kardeş, onu da bıçakladı. Esra olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan M.S. Kaya ise hastanede tedavi altına alındı. Kardeşini öldürdükten sonra polise teslim olan F. E, “namusumuz ortada kalmıştı, ben de temizledim” dedi. Bize de bu nasıl namus temizleme, bu nasıl bir töre demek kaldı...

RECEP ÇİRİK - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver