Yaklaşık 10 yıldır hizmet sektöründeyim. Bu 10 yıl içerisinde garsonluk, barmenlik, kasiyer ve resepsiyonist gibi görevlerde bulundum ve şu anda resepsiyon görevlisi olarak işime devam etmekteyim bu resepsiyon işi oldukça zor hele gece mesaisinde iseniz vay halinize ne kadar uykunuzu alıpta mesaiye başlasanız saat gecenin 2sine 3üne geldiğinde o göz kapakları kapanıverir. Bu durumlarda daha çok kendimi nescafeye veririm uykumu açsın diye zamanı daha çabuk atlatmak içinde film izlerim bu film ve nescafe durumu saat 7'ye kadar idare etmekte saat 7 olunca filmi izleyecek göz nescafeyi içecek mideyi bulamıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
genelde saati 7:30'a kurar ve lobiye kıvrılırım hepde uyuya kalıp mesai arkadaşım tarafından uykuda yakalanırım ve kendisi benim geceleyin hep uyuduğumu düşünüyor. Oysa son 30 dakika uykuya yenik düşüyorum ne yaparsam yapayım ayakta kalamıyorum Neyse arkadaşa anlatıyorum yok uyumadım valla gözüm kapanmış desemde inanmıyor hadi lan beni yeme uyumuşsun işte paso Senin keyfin keyif bende gececi olucam diyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar Lütfen biri mesai arkadaşıma uyumadığımı söyler mi