|
ispanyoL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Glu öncelikle benim seni devirmek gibi bir derdim yok. Burada günümüzde önemli olan bir konuyu tartışıyoruz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmasından nefret edermişsin, benim neyi bilip bilmediğimin takdiri sanamı kaldı? "Evet belki ten uyumu ifadesi yanlış olabilir bunlar için ama genel bir başlık sadece ten uyumu..."
Ayrıca neden kullandığın kelimenin yanlış olduğunu bildiğin halde, "ten uyumundan Sevişmeyi cıkarmana neden olan şey sendeki cinsel dürtülerin aşktan yukarıda olması olmasın ?" diyerek bana saldırıyorsun?
Konu saçma yerlere gidiyor benden bu kadar.
|
Peki güzel kardeşim. Yanlış bildigin şey veya bilmedigin şey benim hakkımda olan birşey.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kullandıgım kelime Tam anlamıyla yanlış değil. Sadece Tamamını kapsamıyor. Sana saldırmıyorum güzel kardeşim. Sadece senin bana sordugun soruya karşılık soruyla cevap veriyorum..