|
glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sanalda bir aşk yaşamak bence biraz komik - Tabi bunu reel hayatlarına taşıyan erdemli ve sabırlı kişiler mutlaka vardır onlara saygı duyarım.- Görmediginiz bir insan ile yazılarla birbirinize aşık oluyorsunuz. Görseniz dahi WebCamdan görüyorsunuz bu bile insanın bir insan'a karşı birşeyler hissetmesi için yeterli değil. Düşünsenize Senden Kaç km uzakta biri seni seviyorum diyor Bilgisayar başında. Peki bilgisayardan kalktıktan sokaga cıktıgında sizi ne kadar düşünüyor veya başka birini sevmedigini nasıl anlıyorsunuz ? Sanal'ı reel'e taşıyıp orada ilişkiyi devam ettirmedikten sonra hiç birşey olmaz kimse kusura bakmasın. İnsan sanal hayatın'ıda reel deki gibi yaşamalı ama kapatma tuşuna bastıktan sonra Sanal hayatını reel'e taşımamalı..-Aşk olursa reel'e taşınacak o durum başka.- Aşk 2 insannın arasında birşey olmaksızın birbirleirni sevmesidir. Arada Bilgisayar varken aşk olmaz. Bunun Adı gönül eglendirmekten bir adım öteye dahi gecemez.. |
Size kesinlikle katılmıyorum. İnsan karşısındakini görmüyor diye aşk veya sevgi kavramını yaşayamazlar demek nasıl bir hissizliktir? Kırıcı olmak istemem ama resmen saçmalamışsınız. Bu cümleleri kurduğunuz için ben sizin hayatınızda hiç aşık olmadığınızı düşünüyorum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama gün gelirde bu yazdıklarınıza baktığınızda ufak bir tebessüm edip iç çekerseniz, ne demek istediğimi anlarsınız.