Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2010, 18:10   #6
bøCek
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !rules kanal kuralları hakkında

Arkadaşim Anladigim Kadarıyla Sen Sadece Tek kişiye gondermek İstiorsun bunlari Ve Notice Olarak Gonderirsin O'nick'e Ama Bu Senin verdigin Op Olmasi Gerekiyor Onuda belirteyim. Senin kodunun uzerinde oynama yaptim !kurallar yazan kişiye Notice Olarak Mesaj Atiyor Ve Botta Kasılma Olacagini sanmiyorum Umarim demek İstedigini Anlamisimdir. Cesuryurek Hocam'da beLirtmis zaten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kodun :

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:!kurallar:#:if $nick isop # { .rules } alias rules { .notice $nick 5 SUNUCU KURALLARI VE YAPTIRIMLAR: .notice $nick 1-) Türk aile ve ahlak yapysyna uygun sohbet etmelidir, .notice $nick 2-) Siyasi, kültürel veya dini savunuculuk yapmamalydyr, .notice $nick 3-) Reklam içerikli hiçbir mesaj göndermemeli, rumuz almamalydyr, .notice $nick 4-) Küfür, hakaret içerikli hiçbir mesaj göndermemeli, rumuz almamalydyr, .notice $nick 5-) Di?er kullanycylaryn özel bilgilerini payla?mamalydyr, .notice $nick 6-) Cinsellik ifade eden rumuzlarla global kanallara girmemelidir, .notice $nick 7-) Zorlayycy ve itici davrany?larda bulunmamalydyr, .notice $nick 8-) Bulundu?u kanalyn genel düzenine göre hareket etmelidir, .notice $nick 9-) Ki?isel ve özel bilgilerini (adres,tel vb.) kimse ile payla?mamalydyr, .notice $nick 10-) Kanala veya özele saldyry sayylabilecek hareketlerde bulunmamalydyr. .notice $nick  }

Umarim dedigin Gibidir. Ben oyle anladim cunki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver