Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2010, 17:24   #17
bøCek
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Winamp'ta N'dinliyorum..

Şimdi Diyeceksiniz Arkadaşım Eski Konuyu neden hortlation post kasmak icinmi hayır. hic bir zaman yapmadim burada kac senedir dururum ne bir uyari nede baska birşey duydum ve böylede devam edecegim. Neyse Uzatmayim Konumuz Ayni Ama Dll'i Yuklenmiş Oldugu mIRCdb.com Sitesinin Kapanmasindan dolayi silinmiş bende Tekrardan Dll'ini ve kOdları koyup Aktif etmek İstedim Maksat Arayan Arkadaşlarimiz olursa Yardimci Olsun die.

Kodumuz..
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias -l getsong return $dll(winsong.dll,GetSongName,) alias -l kontrol->et { if (%song != $getsong) { if (%wnd == on) && ($getsong != $false) { set %song $getsong msg #Kanal Dinlediğim şarkı: %song } } } alias ndinlior { var %s $getsong , %song if ($1 == on) { set %wnd on if (!%song) set %song %s .timerwnd 0 0 kontrol->et } elseif ($1 == off) { set %wnd off | .timerwnd off } }

#kanal Yazan Yere İstemis Oldugunuz Kanal'i Yazarak Sadece Tek Kanal'a Gider Ama Her Kanala Gitmesini İstiyorum Diyorsaniz Kodun 1. Sayfada Butun Kanallara Giden Ve Daha Degişik Kodlamalari Mevcuddur.

Dll'miz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Umarim İşinize Yarar Yanlış Birşeyde Yaptiysak Özür diLerim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan