Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2010, 15:51   #5
sevecen1
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !rules kanal kuralları hakkında

tamam deniyorum hemen

----------

Dostum senin verdiğin komut oluyor ama mesajı herkes görüyor, aynısını yapan bir kanal var sadece !rules komutunu yazanlar görebiliyor kural listesini.

Bak mesela aşağıda vereceğim komut benim istediğim şeyi yapıyor sadece !kurallar yazan kişiye özel yazdırıyor kural listesini hemde kanal merkezinde, ama kurallar listesi çok uzun olduğu için server botumu flood sebebiyle sererdan atıyor.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:!kurallar:#:if $nick isop # { .rules } alias rules { msg # 5 SUNUCU KURALLARI VE YAPTIRIMLAR: msg # 1-) Türk aile ve ahlak yapysyna uygun sohbet etmelidir, msg # 2-) Siyasi, kültürel veya dini savunuculuk yapmamalydyr, msg # 3-) Reklam içerikli hiçbir mesaj göndermemeli, rumuz almamalydyr, msg # 4-) Küfür, hakaret içerikli hiçbir mesaj göndermemeli, rumuz almamalydyr, msg # 5-) Di?er kullanycylaryn özel bilgilerini payla?mamalydyr, msg # 6-) Cinsellik ifade eden rumuzlarla global kanallara girmemelidir, msg # 7-) Zorlayycy ve itici davrany?larda bulunmamalydyr, msg # 8-) Bulundu?u kanalyn genel düzenine göre hareket etmelidir, msg # 9-) Ki?isel ve özel bilgilerini (adres,tel vb.) kimse ile payla?mamalydyr, msg # 10-) Kanala veya özele saldyry sayylabilecek hareketlerde bulunmamalydyr. msg #  }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver