Konu: Es selam.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2010, 05:21   #35
SeytaninOrkestrasi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Es selam.

Ne Saçmalıyorsunuz ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Salatasaray, SekizTaş F5, Galatasaray Türkiye demektir falan .. çocuk gibi diyaloglara giriyorsunuz Lütfen biraz daha olgun diyaloglar kurun ..

Gelelim Galatasaray'a

Her Takım Türkiye'yi Temsil Etmektedir. Ama bunu Galatasaray'ın daha layıkiyle yaptığına inanıyorum o kadar , Milli Takımı besleyen bir ALT yapıya sahibiz yetenekli yerli transferlerimiz yine Milli Takımda yer almakta Örneğin; 2002 Dünya Kupasında ki Başarının %70 80 'i G.Saray Takımın Futbolcularının Eseridir .
Şu anda da G.Saray en az 5 6 Futbolcu vermektedir A Milli Takımına ..
G.Saray Uefa ve Süper Kupayı almasıyla da Avrupada Türkiye'yi iyi temsil etmiştir.
Rijkaard Keita ,Jo gibi Transferlerimiz yine Avrupada yankı uyandırmakta Arda M.Topal Servet gibi yeteneklerde Avrupadaki takımların takibinde
G.Saray Türk Futbolunu Avrupa'ya Layıkiyle Tanıttığına İnanıyorum ..
G.Saray'dan sonra FB'nin geldiğine inanmaktayım Aziz Yıldırımı başarılarından ötürü çok seviyorum .. R.Carlos Alex Kezman Anelka Guiza gibi topçuları Türkiye'ye getirerek Avrupa'nın dikkatini Türk Futboluna ister istemez dikkatini çekiyor . Bu oyuncularda başarıyı yakaladımı istediğini alabildi mi bilinmez ama bu tür katkıları olduğu ve bundan dolayı kendisine Saygı duydugumu soylemek ısterım ..
BJK 'ye gelince 3 buyukler 4 buyukler denılıyor ya bu takımı yakıstıramıyorum ben tam bir fiyasko Bursa'dan Sivas'tan farkı yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Taraftarın desteği olmasa tamamen çökecek ..

Neyse yeter bu kadar ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver