Eğer birşey yapılacaksa ve o yapılan şey
zorundalılıktan ibaretse bırak hiç yapılmasın ;-) Tamamen o anki duygularının doğal bir yansıması olarak o laf söylenmiştir. M. Ali ŞAhin tarafından. Her kim olsa aynı davranışı yapardı. Çünkü o kürsüde o esnada PKK'nın propagandası yapılmaktaydı.
----------
Kıvırıyorsun zannımca
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sen ne zaman bu forumda benim PKK savunusu veyahutta onların lehine bir cümle kurduğumu gördün ki de cümlelerinde özne kullanmalısın diyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) Yazdığım bütün iletilerde gayet açık ve net kimin düşüncesini 70 Milyonun kabul etmesi gerektiği. Hepsinde de üstüne basa basa (özne belirtmemiş olsamda) belirttim zati. Örnek:
|
Alıntı: |
Konuyu lütfen iktidar odaklı bir hale getirme Luis. Benim tek dikkat çekmek istediğim konu o TBMM Başkanlığı koltuğunda oturan her kim olursa olsun o cümleyi kurduktan sonra onu ayakta alkışlamamdır.
|
Sen TBMM Başkanlığı koltuğunda oturan kişinin Sebahat Tuncel'in mi oturduğunu zannediyordun yoksa ;-)