Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2010, 12:26   #8
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sabahat Meclis’i karıştırdı

Luis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Düşüncesini kabul etmek zorunda değilim arkadaşım, kimse kabul ettiremez. T.B.M.M'ye Tuncel ve türevlerinin düşünce potansiyelleri, fikirleri ve beyan etmeye çalıştıkları Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'ni zedeleyecek cümleler giremez, 99'da başörtünün girmeye teşebbüs edip, giremediği gibi anladınız mı?
Orası T.B.M.M.
Not:Senin düşüncene hitafen yazılnıştır bu yazı, kişilerle alakası yoktur, düşüncemi kabul etmeye zorunlu değilsin, ama saygı duyacaksın, 65 milyon TÜRK gibi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))))))))) Luis sana tavsiyem önyargılarını kesele... Benim cümlelerimi iyi oku bak bakalım ben orada kimin düşüncesine herkes uymak zorundadır demişim
))) Güldürüyorsun beni.. Lütfen yakıştıramıyorum sana böylesine hassas konularda önyargılarına yenilipte cümlelerimi yalan yanlış analiz etmeyi. Şu ezbere yorum yapmaktan bir kurtulsanız sabahtan akşama kadar devlet yıkar devlet kurarız sizinle
Bir diğer konu olan "Fikirler Yerine Kişilerle..." bilmem ne konusunda kurduğun cümlelerin aksini burada davranışsal olarak sergiliyorsun. Az tutarlı ol lütfen. Ben zaten senin gibi düşündüğümü belirtmişim sen ise nerenden uydurduysan artık bahsi geçen pkklı vekilin sözlerini herkesin kabul etmesi gerektiğini söylemişmişim baabaa baaaaaa
)) neyse olay kişisel tartışmaya girdi bu kadar yeter.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver