Cevap: Kızlar neden PKK’ya kaçıyor
gercekten anlamiyorum.
Bu tur seyler bahane. yani aile.. yani siddet, yani dogu bati. bunlarin hepsi hikaye olmali. Doguda yasan bile, egitim almamissan bile.. ailen her gun seni dovuyor olsa bile.. git kardesim polise.. git askere.. edemedin git komsuna. bir yere git.. ama dag gitme. yani sanki ulkede sadece dag varmis gibi.. caresiz kaliyorlar denmesi cok mantiksiz buluyorum.
Boyle birsey kabul edilmez dusunuyorum. cunki su sebepten dersek.. yada bu sebepten.. baska insanlarin bahanesi olur. daga cikti ama su yuzden cikti.. yani AMA si var. sebebi var. Bence bahane bunlar.
Sadece biri haric, oda kacirilmak, zorla yapilan isler. ki bu ulkede adelet diye birsey var. kacirilmis olan insanlarin aileleri gider, polise gider gerekli yerlere SIKAyetini yapar.. hepsimi kacirilmis. daga kac kiz var.
Dogu deniliyor. dogu colun ortasinda mi ? Etrafda hic bir sey yok gibi.. etrafda baska insanlar yok.. hic bina yok gibi .
Yani caresiz insanlar yapacak birseyler yok.. istemeden gidiyorlar gibi.
Allah askina..
isteyen gitmez (zorla ) olmadikca.
Allah Mehmetciklerimize sabir versin . Gerisi faso fiso.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|