İnferno'dan (cs'de) admin olursa..
Sevgili dostum, güzel yüzlüm ceylan gözlüm canım kardeşim hakanc** su saatler itibari ile göstermiş oldugu üstün basarılı vuruslari nedeniyle cs serverlarin birisinde admin olup benim clan'ımın adını basarılı bir şekilde tasimaktadir. Lakin bunlarin disinda ters giden bişilerde yok değil. Hakan: kanka nerdesın ya gozlerım yollarda kladı resmen amk hasretınden yandı gonlum toXic - король мой: lan hoca 1 saatte saldı derstede benle hamza vardı muhabbet etti ibneler ben vurdum kafayı yattim uyandıgımda kimse yoktu imza da atmadik bosa gitmişim " - Hakan: hauhah ben bı sıcıp gelcem toXic - король мой: tm " - Hakan: 212.174.223.143:2701 " - Hakan: glyom Hakan: banını actırdım kanka admın nasıl olunuyo amk toXic - король мой: adam olsunlar söle " - Hakan: panelı ogrencez daha artık kankan var toXic - король мой: lan sifre giriyon " - Hakan: admın kankın var olm toXic - король мой: adam olun lan diyimmi girince " - Hakan: deme efendı ol bı yer edınelım admınler wall acsa ne olur " - Hakan: nick ve pw dıo nick inFerno " - Hakan size bir titreşim gönderdi. " - Hakan: nasıl login olunuyo lan toXic - король мой: he " - Hakan size bir titreşim gönderdi. toXic - король мой: o sifre pw sifre ag VcT | inferno nickin olsun " - Hakan: inFerno dedım amk toXic - король мой: VcT | inferno olsun nickin sifreni de söle ag sen öle de " - Hakan: ok " - Hakan: sie toXic - король мой: hatta bişi daha ekle " - Hakan: neye amk toXic - король мой: pardon " - Hakan: ne olm nası gırılıyo pass ? toXic - король мой: sana demedim ag " - Hakan: PASS nası gırılıyo toXic - король мой: cık cs den setinfo _pw sifren " - Hakan: cıktım toXic - король мой: olarak gircen ama admin nickin le connect yazmadan sifre gircen ama " - Hakan: VcT | inFerno toXic - король мой: evet " - Hakan: nası gırcem adam gıbı anlat toXic - король мой: bak sunucuya girmeden lan ***** sw ye girmeden setinfo _pw sifren yapcan sonra sunucuya gircen " - Hakan: tamam kanka şifre ***************** oke ? toXic - король мой: tamam ag 31 ne ********** " - Hakan: uRaLLaRı SöLiim SoRa 2mizde ßiRßiRimize yamuq yapmıaLm SRz cLanındakiLeRi ßanLama adamLaR waL actıqında SüReSiz deqiL 5 dkka ßanLa tekRaaR waL açıp qiReRSe SüReSz ßanLaRSn.. Saten Rewiwe fLan yaSak bana bak piclik yapma sakın giripte en azından 1 ay toXic - король мой: dsöksdsdölsd tamam lan zaten admin banlayamıyon " - Hakan: ya kımseyle ıste ricam. hadı oynıyak bu beyaz yazı nasıl yazıolar amk toXic - король мой: amx_tsay sasa sasa " - Hakan: pass komutu neydı bı daha ver toXic - король мой: setinfo _pw sifre ag indiamı oynucaz " - Hakan: bılmıom cs de deılım sındı toXic - король мой: admin oldu götü kalktı " - Hakan: sdlkjlskdg evet direk passı sana verdı ? toXic - король мой: dur log atcam ag "inferno admin oldu" vay be toXic - король мой: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. face="Segoe UI">fdkdfkdfdf " - Hakan: picsin toXic - король мой: sana cekmisim
herkes
okuyo konuyu " - Hakan: oyuna gel ya ****** konusunu toXic - король мой: yataga gel lan der gibi
Konu toXic tarafından (19 Nisan 2010 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.
|