Cevap: Kızlar neden PKK’ya kaçıyor
Askerken dağdaki bir terörist kadının abisinin ifadesini aldık. O sırada ben bilgisayarda tutanak halinde çıkartıyorum. Adam çok rahat bir şekilde davamız için gitti dedi. Çok delikanlı bir jandarma uzman cavuşumuz vardı kulakları çınlasın İbrahim A. Dediki , o giderken sen birşey yapmadınmı dedi . Yooo geldiler aldılar gittiler dedi. İbrahim komutanım bunu yakasından tuttu kendisine çekti , benim bacımı o şekilde almaya gelecekler , alıp gidecekler , bir kazık alırım o bacımında o gelenleride ( Anladınız gerisini ) Adam başladı , avukatımı istiyorum vs.vs.vs.vs. Adama baktım Ensede 5 kilo saç tip kayık gözler şaş , ama dikkatimi çeken avukatının olması ve mal varlığını hiç unutmuyorum 70 büyük baş 190 kücükbaş. . tavukgilleride saymıyorum. Ve Tuncelide ekmek arabasıyla karakola yapılan saldırıda onun bacısı (bacısını. . . ) Eylemi yapan teröristlerden birisiydi . Okadar komutana söyledik verin bize gebertelim arka bahçeye gömelim üstüne çimentoyu atalım unutulsun gitsin dedik. Ama yasa ama türkiye cumhuriyeti laikliği.! Offf neyse. Uzun lafın kısası kızlarda sorun yok onları yollayan ailelerde sorun. İyi İF'ler
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |