Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2010, 22:41   #104
Çevrimiçi
Cemalizim
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!




Ey Kızım.. Diyerek Başlıyorum.

Susuyorum Susuyorum , Saygıdan Dolayı Lakin patlamama ramak bıraktınız.
Gençlik ateşine yakalandın sende biliyorum , lakin bu gençlik ateşi pek sürmeyecek farkında değilsin.
Sen bizi böyle üzme hakkın yok senin için okadar kişi fedakarlık için hazır oluyor aslında bunlarda senin için bir önemi yok.
Şimdi Soruyorum bu cahil ve geri kafan ile Gittiğin sonu kötü görüken yolda cicim ayları yaşamaya başladın , buda cahilliğinin bir parçasını Gösteriyor.
Aşk için ailenden vazgeçtin.. tek ailen değil tüm sulalenden vazgeçtin. Sanıyorsun Sen herşey güzel olacak aslında olmayacak buda cahilce düsüncen. aileni bile kendinden soğutuyorsun farkında değilsin.
Ailen bir yana , ben kuzenin olarak yüzüne bile bakmayacak kadar öfkeli olduğumu bilemezsin. Ama yinede hakkından hayırlısı diyorum.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan