konuya dahil olduğum için üzgünüm. Ama yazmak icap etti.
umut ( srcmaster ) ile tanışırım. şimdi yazacaklarım srcmaster hakkında bildiklerimi sana anlatmak isterim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
1 - umut ( srcmaster ) yanlış bilmiyorsam UnrealIRCd nin bir ara coder takımı arasında idi.
2 - umut ( srcmaster ) bir ara yanlış yazıyor olabilirim umut düzeltsin quake.net te idi sanırsam oranın SSH sorumlularındandı. ( çok eski sanırsam )
3 - umut ( srcmaster ) şu günümüz Türkiye sinde üniversite okuyan ve yaptığı module ya da
vb. şeyleri emeğinin karşılığını almak isteyip bunları para karşılığında veren Türkiye mizde 10 parmağımızı açsak saysak içinden srcmaster ı kesinlikle gösteririz. Srcmaster alanında en iyilerinden biridir. Yaptığı şeyleri de para karşılığında vermesi tamamen umut ( srcmaster ) un insiyatifindedir.
4 - şu Cyrpthon un sitesine bir gir de bir göz at
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Emin ol onların 10/1 ini sen yapsan sende para ile satarsın.
5 - Umut ( srcmaster ) ın para karşılığında module satmasına ya da vermesine laf söyleyebiliyorsun da git bakalım Syzop un sitesine gör bakalım adam modullerini kaça satıyor. Hiç baktın mı ?
6 - Adam demiş ki " Ben flaxchat in güvenliğini arttırmak için şöyle bir module yazdım ama bunu şu fiyattan satıyorum ve kurulumunu da ben yapacağım " demiş. Flaxchat kullanmak isteyen flaxchat e parasını verir üstüne srcmaster ın module ünü de kullanmak isteyen srcmaster a ulaşır ondan da module unu ister.
7 - Emin ol srcmaster ın ingilizce si senden daha iyidir. Geçmişini bilmiyorsun
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
8 - Emeğe saygı göster ki ileride sende belki böyle geliştirmeler yaparsan sanada saygı gösterilsin. Unutma Internet te her yazdığın yorum hayatının sonuna kadar silinmez.
iyi forumlar.