Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2010, 16:16   #23
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türk Futbolunda İlginç Messi Tartışmaları

Alıntı:
Fakat sayın toxic ilk mesajınızda, "Arda ile Messi kıyaslanamaz, kıyaslanacak biri varsa o da Özer'dir" tarzında bir şey yazıp, diğer mesajınızda video eklemişsiniz. Alınmanızı istemem ama yorumunuzun üstüne video'yu izleyince, yüzümde bir gülümseme oldu. Özer'in o hareketleri yaptığı oyuncuların oynadığı takımlar ile, Messi'nin Messi olmasını sağlayan hareketleri yaptığı oyuncuların takımları, kıyaslama yapılırken aynı cümle içerisinde bile kullanılmazlar.

Özer hurmacı henüz 20'li yaslarının basında ve fenerbahçeye henüz 1 sene evvel geldi hatta 1 sene bile olmadi daha ilk sezonu ve ilk sezonundada şampiyonluk yaşayacak inşallah fakat c. daum özer hurmacıyı henüz yeni keşfetti bu nedenle de sürekli oynayamadı suanda takımın emre belezoğlu ile birlikte yıldız oyuncularından birisidir. Messi suanda dünyanın en iyi takımında forma giyiyor imkanları da var. Özer hurmacı ise ankaraspor gibi mütevazi bir takımda forma giyiyordu. Fenerbahçe türkiyede yapabileceği en iyi transfer olabilecek özer hurmacı transferini yapti. Eğer özer doğru yerde oynarsa ( yani alex de souza'nın yerinde ) buda suan icin mümkün görünmüyor 2 yıl icinde barcelona gibi bir takıma gider yada fenerbahçe'yi bu takımlar ile rekabet edebilecek hale getirir. ( Gs gibi takımlarla rekabet ediyoruz demek biraz kendi hedeflerimizi alcatmaktan baska bir anlam tasımayacaktır. ) Ben aslen ankaralıyım özer hurmacıyıda ankaraspor'dan tanıyorum bunlar dısında zaten ben bir özer hurmacı hayranıyım kişilik acisindan futbol acisindan takımı kötü bile olsa asla discoya laylaya sevgilisi ile gitmez. İyi bir futbolcu sadece iyi bir top oynarak olunmuyor. Özer hurmacı o hareketleri rahatlıkla real madrid karsısındada yapar ( Yeter ki kendine güveni olsun. ) Ben o kişiyi tanıyorum ve yapabilirliğinide biliyorum. Daha cok genc. Biraz kendine güveni gelsin, o zaman görün siz..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver