Cevap: Baydemir ağzını bozdu
Susayım, susayım diyorum ama bir yere kadar artık...
Bu yazdığım mesajda, normal kullanıcı olarak "Moderatör" yetkilerimin olmadığını belirtmek isterim.
Hangi yaranız? Hangi milletiniz? Hangi haklınız? “30 bin kişinin katili” Sizin, Önder olarak adlandırdığınız kişi, zamanında, hem doğudaki hem batıdaki insanların katledilmesi için emir vermedimi?
Çoluk çocuk demeden, kadınlar'a tecavüz edilip, işkence ile öldürülmedimi? O zaman ne diyordunuz? Türkiye PKK'dan kurtulsun, şimdi ne oldu peki o düşüncelerinize?
"Sayın Ahmet TÜRK" dediğiniz adam, Bu aşağalık adamla, kol kola resimler çektirsin, onun sahte egemenliğine boyun eğsin sonrada siz bunların söylediklerine inan, sonrada yok yaramız, yok başımız bilmem ne bilmem ne.. bırakın bu işleri..
Peki sorarım, "Doğu'ya bu ülke kaç tane öğretmen, doktor, avukat vs." göndermişdir? Kaçı sağ sağlim evlerine dönmüştür?
Zamanında bu şe;r;efsiz;i;n emri ile katledilmedilermi? Doğu kısmına gelen, kişiler kovalanmadımı? Bunlar ahlaksız, dinsiz, imansız diye gönderilmedilermi? Öldürülmedilermi?
Peki bu ülke'de, bu aşağılık herifin yüzünden, hem doğusundan, hem batısında, yüzlerce şehit verilmedimi? O zaman Kürt Türk mü vardı? Herkez tek bir yürek değilmiydi? ee şimdi ne oldu? ne değişti?
Peki onların anaları babaları ne yaptılar? Ne söylediler? "Vatan sağolsun! Bir evladım daha olsa, onuda seve seve Vatan uğruna feda ederim!"
Asker'lik yaparken, söylediğiniz marşları ne çabuk unuttunuz?
Bunları yeniden hatırladığınızda, zaten nasıl bir yanlışta olduğunuzu görebilirsiniz..
Türkiye tek yürektir. bunu herkes böyle bilsin..
Unutmadan, Ahmet Türk ve Baydemir'e ise; diyebilinecek tek kelime var..
Onları bu Vatan var etti, okuttu, öğretti başkası değil. Giydikleri elbiseden tut, şuanda bindiği makam arabasına kadar, bu ülkenin vermiş olduğu vergilerle konuşuyorlar.
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |