Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2010, 10:41   #10
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Proxy Saldırısını Kanala yansıtmadan Nasıl Engellerim ?

SeLCuK1905 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Proxy Saldırısını Kanala yansıtmadan Nasıl Engellerim ? Userlerin bunları görmesini İstemiyorum

Ben söyle birşey kullaniyorum, Sunucuya girenleri bazi kontrollerden geçirip bot oldugunu anlasilan kisileri bir kanala aliyorum (shun + partall) sonra 30 saniye verip kendi banını kaldirmasini bekliyorum 30 saniye icerisinde kaldırmazsa sunucudan atiliyor böylede diğer kanallarda görülmüyor.

Fakat girmeden yapmak istersen sunucuya girişte bir müddet bekletmelisin o bekleme sırasındada gerekli işlemleri yapmalisin.

Hatta bende bir modul yazmistim;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
int void m_bekletme.c(int zaman) { clock_t son; son = clock() + zaman * CLK_TCK; while( clock() < son) {} } int main() { int toXic; sendto_one(sptr, ":%s NOTICE %s Giris isleminiz baslatiliyor.", sptr->name); for (n=10; n>0; n--) { sendto_one(sptr, ":%s NOTICE %s Giris isleminiz icin kalan sure \2%d\2", sptr->name, toXic); bekle(1000); } return 0; }

Aklımda kaldiği kadariyla böyleydi. Bu Kodlari kullanabilirsin istersen, bekle(1000) burda 1 saniye ara ile demek. Yani 1 saniye ara ile 10'a kadar saydirir, ardindan kanallara sokar cok eski calisma oldugu icin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu toXic tarafından (14 Nisan 2010 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver