14 Nisan 2010, 10:30
|
#18 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Forumda Çapkınlık
| SeytaninOrkestrasi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben çapkınlığı 12 13 yaşlarımda bıraktım , Yaş 20 bana asılan kızlar olursa takılıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neden bıraktığıma gelirsek; 12 yaşlarında yım mahalleden bir kız kesmişim yiyişiyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Peçeteye yazmışım canım cananım falan fılan benı ararsan sevınırım .. kıza verıcem ortalıklarda goremıyorum neyse bende aldım peçeteyı kızın kapısına bıraktım (çocuk aklı işte) Sen çık kapıdan babası oku sen onu .. gel benı bul bir güzel dayak ...
yine aynı yaşlardayım bir kaç ay sonra Bir çay bahçesinde çalışıyorum yine bir kızla uzaktan bakışıyoruz falan .. dedim yine yazıcam ama bu sefer eline vericem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. selam tanısalım mı telefon numaramı yazdım peçeteye gittim kıza verdim .. Anaaa kız salak çıktı peçeteyi ablasına verdi .. Ablasıda herkesın içinde bana bagırdı çağırdı feryadları kopardı rezıl oldum .. O gün bugundur bu bende fobi kızlara açılamam edemem hep böyle birşey olucakmış gibi gelir bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O yüzden kızlardan teklıf gelmedıgı surece elımı surmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ahahahahha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konu güzeldi. Eğlendim okurken tşkler. |
| |