Merhaba
İlk önce eleştirye açık olduğumuzu bilmenizi isteriz, fakat msn online olup olmaması ile hizmet kalitesine karar vermek bence yanlış, Foekie_t belirttiği gibi info (at) flaxchat.com adresine eposta atarak gerekli bilgilere ulaşabileceğinize emin olabilirsiniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
WebDesigner Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
2 gündür Flaxchat almak için resmi sitesindeki bayilerini tek tek gezmeye çalışıyorum.
Sebebi.
FlaxChat msn olarak ulaşamıyorum. (bunu anlayışla karşılıyorum satış yoğun veya problemler olabilir.)
Flax Chat anlam ve önemi iRC için yazılmıs bir Applet.
Sitesindeki demo adrese ulaşılmıyor.
28 Adet bayisi var bunlardan sadece bir kaçının iRC adresine bağlanıyor. neredeyse bayilerin hepsinin ne bir iRCsi var nede bir alakası satışla ilgili.
Bağlanılan iRC Adresindeki bayilere gelince tam bir rezalet. (1 tanesi dışında. Onlarda da Flax içinde farklı işlemlerin bitmesini bekliyorsun)
Madem bu gibi yazılıma bayilik vereceksin Flaxchat niye takip etmiyorsun.
Gerçekten kusura bakmayın şahsi ve kişisel görüşüm Yazılım kaliteli ama diğer konularda kalite ile ne bayi olarak ne hizmet olarak hiç bir kaliteye rastlamış değilim.
Umarım en kısa zamanda bu gibi şeyler ile ilgilenilir ve bu tür eleştrilere tekrar aman vermezsiniz.
İyi çalışmalar.
|