|
Beklenti Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Valla patron cvpn için teşekkürler ama o kısımdakilerin hepsinin basına "#" ekledim ve hala aynı /zline nick yapıyorum ben root yetkisindeyim zline listesine eklıyor ipsini sadecekarşıdan giren adam hala sunucuda çok sinir bozucu bi durum sahiden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Not: Karşıdaki ana sunucudan girene ana sunucudan girende karşıdakine zline kline vs hiçbir şekilde atamıyor.. Tek taraflı değil servicesle ilişkili oldugunu düşünüyorum
|
zline klime'dan bahsediyorsan durum farklı.. zline kline local banlardır. zline kline ile linkli sunucudakini banlayamazsın. gline gzline gibi global banlarla ancak diğer linktekini banlayabilirsin. ilk mesajında gline kullandım demişsin o yüzden bu ihtimali elemiştim. dikkatli olalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
----------
Bu çok sık yapılan bir yanlıştır Ali.
Suncu adları uline eklenmez. Bu yanlışı bir çok kişi yapıyor. Sadece services sunucusu ve varsa link mantığıyla oluşturulmuş koruma v.b. sunucular uline eklenir.
Sunucu adlarını uline eklerseniz snomask olarak tabir ettiğimiz local ve remote sunucudaki giriş çıkışları v.s. görmemize yarayan bildileri göremeyiz.
Yani bir çok snomask anlamsız hale gelir.. O yüzden asla ve asla irc.sunucuadi.com şeklinde sunucu adları uline eklenmez.