|
toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hiç bir yazılım çözülmeme garantisini kişilere veremez 1 hafta önce yabancı bir abim md5'i 2 yönlü kullandı. Bilenler bilir md5 tek yönlüdür geri dönüşümü yoktur ama yapanlar yapıyor bu yüzden yazılımın kendisini koruması kolay değildir. CR Java applet'in sifreside kırılır. Bu Yüzden bunu tek bir yazılım icin kullanmak yanlış olucaktir.
|
Buyur... CR applet sifresini kirsana... ? Bu zamana kadar kimsenin yaptigini gormedimde, cok kolay yazmisinda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir..
----------
Merhaba Umut,
Ben senin tahaaaa bastan beri Ciddiye almadimki... konu saten belli, insanlar yuzunu gorsun diye yaziyorum.. Bu konu uzerinde yeterince durulmamis.. Sizin gibiler iste bu dunyayi batiriyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Basarillar dilerim size.
Sonra, su senin PM e gelim az..
|
umut Nickli Üyeden Alıntı
|
İngilizce aşık atmak istiyorsan buyur burdan devam edelim. Herkesin içinde rencide olma ^^
|
Inan, sadece guliyorum ben burda... Benim hic bir sorunum yok, rencide olan da sensin, benlik bir durum yok burda... yuzunuzu belli ediyorsunuz, baska degil... ve senle ne Hollandaca, ne Fransizca, ne Almanca, ne Cince nede Ingilizce konusurum.. Yazacagimi buraya yazarim.
SON: Ben kendime okadar guveniyorumki, cunki ben avukata sordum, ve elimdeki tum loglari verdim ve bana geri dondu bu konu hakkinda.. Sen kime sordun ? Sen avukattan daha mi bilgilisin bu konuda.. ? Evet, ozaman sen yanlis meslek secmisin arkadas, basbakanlik surda... Sana oy veren olur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tja, bu konuya daha yazmaya gerek yok... Konu bos saten, insanlar gorsun diye yazdim.
Saygilarimla,