Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2010, 15:28   #5
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkekler ne zaman aglar?

İşlerini kaybettiklerinde:

Erkeklerin işlerini kaybetmeleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatlarında çok ciddi sarsıntılara yol açar. Kariyer yapmak için gecesini gündüzüne katan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tamamen kendi azmiyle yükselen bir erkek çok sevdiği işinden olduğunda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rahatlıkla ağlayabilir. Üstelik bu gözyaşlarının içinde geleceğe yönelik kaygılar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir evin ve ailenin sorumluluğu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni bir iş bulmanın zorluğu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başlanan yere geri dönmenin ve verilen emeklerin boşa gitmesinin üzüntüsü de vardır. Dolayısıyla herhangi bir sorun karşısında kendilerini tutmayı başarsalar da erkekler işten kovuldukları zaman uzun bir süre bunalıma girerler.

2004 de yaşamıştım, allah kimseyi işinden gücünden etmesin. Çok kötü bir şey, Hastanenin acilinde yapay çicek sattığım günler, Taksicilik yaptığım günler, Cafeteryalarda ocağa baktığım günler hala aklıma gelir üniversite harcımı toplamak icin. Allahıma binlerce sükürler olsun 6 yıldır aileden destek görmeden gurbet ellerindeyim. Şimdi gene calısıyorum benim gönlüm boldur iyilik yaparım denize atarım o yüzdende allah verdi. hem kamu da calısıyorum hemde kankamla kozmetik dükkanı işletiyoruz. Bir yandanda Üniversiteme gidiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver