Cevap: PKK lılara şehit diyen Yılmaz Erdoğan ve ailesini protesto ediyoruz
Bu ülke doğru söylüyorsun glu karneli dönemler gördü. Birinin kötü olması mevcut kötüyüde alkışlamayı gerektirmiyordur. Demişsin ki anayasa paketini görmedik. Sorun zaten bu değil mi ? Göremiyoruz. Duyamıyoruz. Öğrenemiyoruz... Açılım dendi, görmedik. Anayasa paketi dendi beklemedeyiz, Ergenekon dendi adamlar bilmem kaçıncı mahkeme hala somut bir suç unsuru önlerine konulamadı ve yılı aşkın bir süredir cezaevinde olanlar var. Yahu biraz mantıklı konuşmak gerekiyor, siyasi değil. Siyasi görüşünüzünöneminin nolduğu gerçekten önemli değil. Önemli olan bu vatana elinizi vicdanınıza koyup fayda sağlanıyor mu sağlanmıyor mu bunun cevabını verebilmek. Ben şimdi burada ne dersem diyeyim insanlar iyi bildiklerini iyi olarak nitlendirmeye yanlışlarını görmemeye devam edecekler. Bir anı; birgün kahvede bir amcayla sohbete daldık, siyasi görüşünü bildiğim bir amca dedim ki amca senin partinin liderinin oğlunun gemisi varmış yahu bu para nerden geliyor. Amca bana dedi ki oğlum o başbakan bence az bile yapıyor. Bal tutan parmağını yalar mantığı ile hareket edecekseniz şayet, evinize giren hırsıza müdehale etmemeniz gerekmektedir. Eğer biri paranızı gasp ederken müdehale ediyorsanız, hangi isim altında alınırsa alınsın bu milletin verdiği vergilerden kendi cebine para indirenden de , bu milletin verdiği oyla mevki sahibi olup o mevkinin gücü ile ihaleler alanlara da müdehale etmek zorundasın! |