Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2010, 13:47   #46
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK lılara şehit diyen Yılmaz Erdoğan ve ailesini protesto ediyoruz

Süslü Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pardon benmiyim hic Türkiye'ye gelmeyen? Hayirdir sen benim özgecimisimi filanmi biliyorsun , hadi biliyorsun diyelim ama yanlisin var ben sadece gecen yil gelemedim.Allah nasip etsin bu senede gelicem.Ayrica ben yurt disinda kaliyorum diye kimse beni yorumlarimdan dolayi disliyamaz.Fikir özgürlügü diye birsey var.Üstelik burda Türkiye'yi kimler temsil ediyor saniyorsunuz?
Bunlari tartismak istiyorsan Özel mesaj atabilirsin.Enine boyuna seninle Türkce'nin en krali ile Seninle tartisirim.

Konuyu illa dagitmak istiyorsan devam edebilirsin.Mutlaka muhalefet biri cevaplar.
Simdi iyi IF'ler.

Ben orada örnek vermeye calışmıştım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yanlış'ımı anladım ve Post'umu düzelttim. Sana demedim türkiyeye gelmiyorsun diye.

Alıntı:
Gitmedikleri yerlere Nasıl acılım yapacaklar ki ? Mantıklı geliyormu sana ? örnegin "Hiç Türkiyeye gelmiyorsun ve Türkiye hakkında projeler geliştirmeye calışıyorsun" gibi birşey bu..

Türkcene ve sana laf söylemedim olay'ın gidişat'ını direk ters yöne cevirdin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver