Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2010, 13:42   #45
Süslü
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK lılara şehit diyen Yılmaz Erdoğan ve ailesini protesto ediyoruz

Judi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben sana cevaben sadece 1. paragraf'ı yazmıştım gerisi sen ve post'unla alakalı değil. RTE olmadan önce Acılımlar olmuyordu evet. RTE olmadan önce Başbakanlar veya Bakanlar Sivas'ın ötesinede gecemiyordu Napcaz şimdi ? Gitmedikleri yerlere Nasıl acılım yapacaklar ki ? Mantıklı geliyormu sana ? Hiç Türkiyeye gelmiyorsun ve Türkiye hakkında projeler geliştirmeye calışıyorsun. Anayasa paket'ini daha tam manası ile hiç birimiz görmedik getirilerini ve götürülerini tam anlamıyla göremeyiz. Biz Anayasa hukukcusu değiliz sadece halk'ız bizim gözümüzle bizim düşüncelerimizle Hukukculularınki bir değil. Halk nazarından olaya bakarsak yeni anayasada kötü birşey yok bence.. tam bende incelemedim ama.

Pardon benmiyim hic Türkiye'ye gelmeyen? Hayirdir sen benim özgecimisimi filanmi biliyorsun , hadi biliyorsun diyelim ama yanlisin var ben sadece gecen yil gelemedim.Allah nasip etsin bu senede gelicem.Ayrica ben yurt disinda kaliyorum diye kimse beni yorumlarimdan dolayi disliyamaz.Fikir özgürlügü diye birsey var.Üstelik burda Türkiye'yi kimler temsil ediyor saniyorsunuz?
Bunlari tartismak istiyorsan Özel mesaj atabilirsin.Enine boyuna seninle Türkce'nin en krali ile Seninle tartisirim.

Konuyu illa dagitmak istiyorsan devam edebilirsin.Mutlaka muhalefet biri cevaplar.
Simdi iyi IF'ler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver