Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2010, 01:24   #25
Foekie_t
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Flaxchat irc giriş güvenlik modülü

Merhaba,

Arkadaslar, ben senelerdir bu sanal alemdeyim, taniyanlar bilir beni az bucuk... irc'e 16 sene once basladim vede inat inat devam ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Ben kendim eschat ve flaxchat kullaniyorum. Hatta CR3.5 in java ve flash appletlerini de kullaniyorum.. Bana simdi CR birsey satsa vede baskalari da sifresini kirsa, herhangi gibi bir sekilde, sorun CR programindaysa, ozaman onlar sucludur... Onlar cozume bakmalidir ve bana cozumu sunmak sorundalar...

Simdi aynisini flaxchat ve eschat icin bakalim ? Ben CR java applet kullansam, sifre kirilamiyor.. ben flaxchat veya eschat kullansam, ozaman sifre kiriliyor... bu demek bu appletlerde hatta vardir, yani sifreleri iyi koruyamiyor. Birsey satiyorsan, bunun arkadasinda durmasini da bileceksin. Sen burda herkezden para aliyorsun, hizmet vermeyi de bilceksiniz. Ornek: Ben vbulletin lisansini aliyorum, ve upgradeler.. hattalar bedava duzeltiliyor.. cok da upgrade ediyorlar..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yukarda Windows ornegini vermissiniz, ama baska birisi msn parali diye yazmis... ozur ama ne alaka... MSN de hatta mi var ? MSN de sorun mi varda bu konuyla kasitliyorsun ? Hayir, burda sorun var diye herkez isyan ediyor... floodcularin eline biraktiniz herkezi.. ne yazikki hic bir sekilde el vermediniz.. simdide burda modul var diyorsunuz ? Chiks.. olmadi bu.. en yakisan nedir biliyormusun ? O module, kullanicilariniza bedava update olarak vermektir...

Ben taha basindan beri eschat ve flaxchatcilara soriyorum, cozum verin, yol gosterin diye.. ama bir sekilde yardim etmiyorlar... umarimki bu yazimdan sonra, hepimize 1 email gelir... modul burda, boyle kurun.. sorun cozulmustur, iyi sohbetler demeleri

Ne yazikki... Hic oyle bir beklentim yok...

Saygilarimla,

Foekie_t

p.s. bunu bize satarken, sifreleriniz kirilcak diye de bi satir hatirlamiyorum
.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver