Cevap: Güzel kokmak Türkler için önemsiz
Ben kokuya çok önem veririm. Sonucta toplum içinde hareket ediyoruz. En azından bir duş alabilir bir erkek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bakımlı olmak lazım ben güne başlarken duşumu alıp cıkarım evden, kahvaltıdan sonra dişlerimi fırcalarım, sakal trasimi olurum, duş jeli (Hindistan kokulu ve Süt balı tercihim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) , saçlarımında kullandığım kokuda önemlidir cok kapalı alanlarda kalınca yan yana etkisi artiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . Saç sampuanı ayri kullanırım, duş jelimi ten kokusunu ayrı tutarım. Parfümüde sadece montuma sıkarım. Şehir dısındaysam eğer duş alacak durumum yoksa kolanyalı mendil, deodorant, parfümü eksik etmem yanımdan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tabi bunlar aşırı değil bazı erkekler aşırıya kacıyor tüyü olmasın yünü olmasın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. benim için olmazsa olmaz en azından bir erkek duşunu alacak temiz olacak. Yoksa itici olur insanlar icinde. ben şahsen rahatsız olurum. Bayandan rahatsız oluyorum. duş almamış parfümü sıkmış üstüne Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Erkekten hayli hayli olurum. ki olmakta lazım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o baska kokuyu baska mekanlarda algılamak lazım toplumda otururken değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |