Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2010, 14:05   #21
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 21. Hafta 'Çok Bilmiş' Luis

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En kotu gununde, seni en cok mutlu edecek bir sey ?

En guzel gununde, seni en uzebilecek bir sey..

ne olabilir ?

Kötü günler kavramı biraz görecelidir, bunaldığım ve daraldığım zamanlarda sıcak bir gülümseme, hoş bir sohbet veya çok uzaktan uzun zamandır beklediğim bir telefon benim kötü günüm diye adlandırdığım o günü kurtarabilir.Tabii hiç birşeyin mutlu edemeyeceği kötü günlerde vardır, Allah kimseye göstermesin.

En güzel günümde beni en üzebilecek şey, yakınlarımla ilgili duyup/gördüğüm olumsuz şeyler olabilir örnek vermek gerekirse, kaza, vefat, tartışma veya kavga olabilir.Bunlarla ne kadar güzel bir gün dediğimiz günlerde bile rastladığımızda o güzel günün berbat olmasına gebedir, doğal olanıda budur.Bu gibi sorunların dışında başka hiç birşey uzun süreli üzgünlüğe sokmaz beni, oldukça güçlü bir yapım vardır.

----------

IsaßeLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayatında bir kez oLsun verilebilecek bir şansın olsaydı ve bunun karşılığında bir sevdiğinden vazgeçeceksin dene idi bu kim olurdu ne isterdin sence buna yaptığına değermiydi?

(uzun oldu cicim ama idare et)

Fazlasıyla zor bir soru, öncellikle teşekkür ederim
Muhtemelen sorudaki şans; benim hayatımı doğrudan ve ciddi bir şekilde değiştirecek bir karar aşaması anlamına geliyor, bunun yanında bu kararı almam için sevdiğim bir kişiden vazgeçeceğim anlamına geliyor, en basit örneğinden yola çıkarsak, kariyerim gereği başka bir şehir, başka bir ülke tercihi söz konusu ve bu yüzden sevdiklerimi ardımda bırakabilme durumum var.Bana sunulan konunun hayatıma ne gibi yararı olacak, hayatımda neleri değiştirecek, artılarını ve eksilerini düşüneceğim uzun süreli bir keşmekeş yaşayacağım kesin.Duygusal bir adamım ben sevdiklerimden vazgeçmem her ne pahasına olursa olsun zor olur, özellikle ardımda bırakacağım ''kadınım'' ise.Soruda illaki vazgeçeceğim öngörüsü yatıyor, oyunu kuralına göre oynayalım ve bu seferlik ben vazgeçeyim birşeylerden olur mu? Oyun sonuçta, büyük konuşmamak gerek bir yerde de, inatçı ve kararlı biriyim, bu soru inanılmaz terletiyor beni, ne cevap vereceğimi şaşırdım O'nuda götürürüm! falan. Ama cidden öyle, eğer ''kadınım'' ise ardımda bırakacağım kişi, asla. Kendimden bir çok şeyi feda ederim onun için, bir nevi ''ya o'nla, ya asla'' mantığı diyelim.Bir erkek için hayatta şans hiç bir zaman bitmez diye düşünüyorum, ancak kadınların önlerine getirilen şanslar azdır bu konuda, onlar daha mantıksal kararlar alabiliyorlar, özellikle aile konusunda, asla ailelerinden vazgeçmiyorlar.Erkeklerin dünyasında daha çok özgürlük ve tutulamazlık özellikleri yatıyor.Dediğim gibi bağlandığım bir kişi var ise, o şansı elimin tersiyle iterdim.
İkinci ihtimali değerlendirelim, soruyu tam anlamıyla cevaplandırma adına;
Sanırım ailemi ardımda bırakıp, şans dediğim ve hayatımı değiştirecek bir maceraya atılabilirdim.Pişman olacağımı sanmıyorum çünkü sağlıklı ve mantıklı kararlar alabilen biriyim, sadece özlem duyarım, etim kemiğim yana yana özlerim.Ama bilirim ki bir gün kavuşmak vardır, bir gün dönmek vardır, ya daha güzel olacaksa ? Buna değerdi.Neden olmasın..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver