Cevap: Korumalar v3 By IrCbaStarD
Bence ilk yüklemede sorun olmuştur. Tekrar kurmayı deneyiniz. Ancak temiz bir yükleme olması için öncelikle daha önceden yüklenmiş dosyaları silmek en iyisi. Çünkü /unload -rs Sercan.mrc yazıp kaldırsanız bile remote içinde birçok eklentisini göreceksiniz. Az önce bunu denedim ve remotede kalan dosyaları resmettim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunları tek tek kaldırıp, sonra da mirc klasörü içindeki remote ve sercan dosyalarını sildim. Korumaları tekrar yükledim ( remote klasörü ve sercan.mrc dosyasını mirc klasörüne atarak) ve gayet başarılı bir şekilde yüklendi. Başarılı olduğunu bildiren ise "Korkmayın Sadece Korumalar Yüklendi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. " şeklindeki uyarı.
Korumalar v2, v4 kullandım ama v3'te karar kıldım. Ancak v3'ün yaşadığım iki sıkıntısı var: Clone korumasını devre dışı bırakamıyorsunuz, o sürekli seçili duruyor. Klasörden clone.exe sildim yine değişmedi ama en azından atmıyor. Onu öyle çözdüm. Banlar otomatik olarak ..... saniyede açılsın dediği yere kaç yazarsan yaz o 1,5 dk içinde açıyor. Bunun dışında beklediğinizden daha güzel. Yapan arkadaşımızın emeğine yüreğine sağlık. |