Cehennemden Çıkan Çılgın Türk!
Bildiğiniz üzere , iki gece önce geç saatlerde öldüm! Ancak şu anda ölümümle ilgili yazmaya fırsat buluyorum, çünkü yolculuk çok yorucuydu! Azrail Kaptan'la Merkür yolundan geldik, çok sıcaktı ve Azrail beni arafta terk etti. Şu an cennet ve cehennem arasında diplomatik bir krize yol açmış durumdayım. Günah ve sevaplarım eşit oldugu için ne yapacaklarına karar veremiyorlar.Cehennem zebanileri zavallı hurileri mızraklarıyla korkutuyorlar.Tanrı, Marx'la bir tartışma içinde olduğu için cehennemin bilmem kaçıncı katındaymış! Buradan havadisler böyle. Tabi dünyadan da haberdar olmak için Araf Sığınma Bakanlığı'ndan bir bilgisayar ve internet bağlantısı talep ettim! Onlar da ödenek eksikliğini bahane ederek, ellerinde halihazır bir bilgisayar olmadıgını ancak cennetten sipariş verdiklerini söyledi. Bende bu yüzden ancak şu an siz saygıdeğer okuyucularıma ulaşabiliyorum.
Beni unutmayan yazarımız İF ailesi maalesef haklı çıktı. Mizanda günahlarımın %90'ının attığım yalanlardan oluştuğunu öğrendim. İF ailesinin dediği gibi ölümüm arpadan oldu, pişman değilim. Yine canlanayım, yine yalan atarım! Zaten arafta çıkarttığım kargaşadan, cennet ve cehenneme kabul edilmediğimden ve Tanrı'nın şu an meşgul olmasından dolayı beni her an dünyaya geri yollayabilirler. Aldığım son habere göre Azrail .... (x) ialmak için dünyaya gidiyormuş, beni de hazır gitmişken bırakabileceğini söyledi.
Dünyada görüşmek üzere,çok muhterem İf 'ciler okurları. Kestane kebap ,acele cevap.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |